Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Πάρε μέρος στο Crochet-Along Project


Η γνωστή εταιρία Lion Brand Yarn εδώ και καιρό έχει καθιερώσει δύο projects, το Crochet-Along και το Knitting-Along. Τι είναι όμως αυτά;

Θα μιλήσω για το βελονάκι αλλά το ίδιο ισχύει και θα τις βελόνες.



Το Crochet-Along, ειναι ένα ηλεκτρονικό event, στο οποίο οι συμμετέχοντες πλέκουν το ίδιο σχέδιο ταυτόχρονα. Κατεβάζεις το σχέδιο από το site τους και αφού επισκεφτείς το μαγαζί με τα μαλλιά ή τα αγοράσεις ηλεκτρονικά ξεκινάς το πλέξιμο. Δεν χρειάζεται να κάνεις εγγραφή, η συμμετοχή είναι ελεύθερη. Μπορείς να διαβάζεις τα σχόλια των άλλων συμμετεχόντων και να γράφεις και εσύ τις σκέψεις σου ή να ανεβάζεις φωτογραφίες από τη πορεία του πλεκτού.

Το πιο σημαντικό από αυτή την εμπειρία είναι οτι για κάποιους ενώ τα σχέδια είναι σχετικά εύκολα, μπορούν να αυξήσουν την εμπειρία τους παράλληλα με on-line βοήθεια. Για κάποιους άλλους είναι πρόκληση για τα δύσκολα, αλλά στο τέλος αφορά τη διασκέδαση, την εκμάθηση και τη δημιουργία νέων φίλων.

Αν θέλεις κι εσύ να πάρεις μέρος και να γίνεις ένας CAL, όπως ονομάζονται, μπορείς να ψηφίσεις πιο από τα τρία σχέδια θα ήθελες να πλέξετε: Το Sunset Shrug, το Colourful Modern Cardigan ή το Top Down Crochet Jacket.

Ψήφισε εδώ μέχρι τις 13/08/2013 και παρακολούθησε την οικοδέσποινα Lauren στο blog του Lion Brand Yarn.

Καλό Πλέξιμο
Φιλιά
Χαρά
Print Friendly and PDF

1 σχόλια:

Μαρία Έλενα είπε...

Όμορφη ιδέα
Φιλάκια ...

Δημοσίευση σχολίου

Εκφράσου ελεύθερα!!!!