Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

My Top 10 Posts of 2012


Ο ερχομός ενός νέου έτους με κάνει να κοιτάω πίσω στον παλιό χρόνο και να αναλογίζομαι όσα έγιναν. Σκοπός αυτής της αναδρομής είναι να βρω όλα τα λάθη που έκανα έτσι ώστε να μην τα επαναλάβω, να ξαναζήσω όλες τις όμορφες στιγμές και να ανακαλύψω πόσοι από τους στόχους μου και πόσες από τις ευχές μου πραγματοποιήθηκαν. Έτσι δημιουργώ καινούργιους στόχους, εύχομαι νέα πράγματα και προσαρμόζω τον νέο μου εαυτό για το νέο έτος, με στόχο την υγεία, την αγάπη, την ευημερία και την ευτυχία!

Σας παρουσιάζω τις δέκα πιο δημοφιλείς αναρτήσεις του blog μου για το 2012 όπως ακριβώς όλοι εσείς τις επιλέξατε.


1. Βραχιόλια του Αγίου Βαλεντίνου


"...Αυτό που μας άρεσε πάντα να κάνουμε κατά την διάρκεια των διακοπών μας είναι να επισκεπτόμαστε όλα τα τουριστικά μαγαζάκια. Εγώ και η αδερφή μου χαιρόμασταν πάρα πολύ με όλα αυτά τα πραγματάκια που κρέμονταν από τις διάφορες μεταλλικές θήκες και πιο πολύ κέντριζαν το ενδιαφέρον μας τα κοριτσίστικα αξεσουάρ..."


2. Οδηγός: Μάθε παιδί μου πλέξιμο...


"...Εάν το παιδί σου σε κοιτάζει με μεγάλο ενδιαφέρον όταν εσύ πλέκεις ή αν μπορεί να δένει μόνο του τα κορδόνια των παπουτσιών του, τότε είναι η σωστή στιγμή για να ξεκινήσετε μαζί την εκμάθηση..."


3. Διακόσμηση με pom-pom


"...Το μόνο που χρειάζεσαι είναι υλικά και φαντασία. Μάζεψε τις φίλες σου και τα παιδάκια σου και δημιουργήστε παρέα!!!! Μπορείτε να μου στείλετε με email όλες τις δημιουργίες σας!!! Θα περιμένω..."


4. Πλεκτές καρδούλες Αγίου Βαλεντίνου


"...Αυτό το σχέδιο είναι για όσους θέλουν να φτιάξουν κάτι την τελευταία στιγμή. Είναι μικρές καρδούλες  για πολλές χρήσεις. Δεν είναι δύσκολο..."


5. Finger-knitting για παιδιά


"...Εκτός από τις κλασσικές δραστηριότητες των παιδιών, όλες οι μανούλες μπορούν με λίγη φαντασία να αναπτύξουν καινούριες και πολύ δημιουργικές ασχολίες!!! Μια τέτοια μανούλα είναι και η Anne Weil!!!..."


6. Λαγουδάκια από Τσόχα


"...Λόγω Πάσχα, αποφάσισα να ξεκινήσω με μια κατασκευή που θυμίζει ακριβώς αυτή τη γιορτή. Θα φτιάξουμε, λοιπόν, μαριονέτες δακτύλων λαγουδάκια!!!..."


7. Σκούφος Twist


"...Ίσως δεν έχεις εμπειρία από κυκλικό πλέξιμο, αλλά εγώ είμαι εδώ για σε βοηθήσω να το φέρεις εις πέρας και να αυξήσεις το επίπεδο εμπειρίας σου!!!Εάν το καταφέρεις μία φορά, μετά θα θέλεις να φτιάχνεις συνέχεια (όπως εγώ....)!!!!!!..."


8. Εύκολο καλάθι από τσόχα


"...Στη πορεία ανακάλυψα, ότι ήταν ότι πιο όμορφο έχων δει, ενώ παράλληλα πολύ εύκολο. Αν έχεις και τη βοήθεια ενός παιδιού μετατρέπεται σε ένα δημιουργικό παιχνίδι που σας ξετρελάνει..."


9. Μαξιλάρι Σκακιέρα


"...Όπως φαίνεται στη φωτογραφία είναι μια θήκη για μαξιλάρι, ενώ το ιδιαίτερο που έχει αυτό το σχέδιο είναι η πλέξη, αφού μοιάζει με σκακιέρα!Το σχέδιο είναι μια έμπνευση της Julia Marsh..."


10. Πασχαλινά Πλεκτά Αυγουλάκια


"...Λατρεύω τη διαδικασία βαψίματος των αυγών και το ψήσιμο των κουλουριών. Χαίρομαι, γιατί είναι μια ευκαιρία να μαζευτούν όλα τα αγαπημένα μου πρόσωπα σε γεύμα!!!!..."


Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την υποστήριξη σας!
Ραντεβού του χρόνου τέτοια εποχή για ένα νέο TOP 10, αυτή τη φορά του 2013, ελπίζοντας πως ο χρόνος που μόλις ξεκίνησε να είναι άκρως δημιουργικός. Ευχόμαι όλα τα "σπιτάκια" να γεμίσουν αναρτήσεις και μαζί με αυτά και το δικό μου!

Φιλιά,
Χαρά
Print Friendly and PDF

7 σχόλια:

purpleleath είπε...

Καλή Χρονιά με υγεία και αγάπη!!! Εύχομαι ό,τι καλύτερο!!! Φιλιά

Sofia είπε...

Γεια σου Χαρά μου! Καλή χρονιά γεμάτη ευτυχία υγεία και χαμόγελα!! Εύχομαι να συνεχίσεις να δημιουργείς γιατί έχεις πολύ ταλέντο!! Πολλά φιλούθκια :)

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε...

Πολύ ωραία ιδέα μου άρεσε..και από ότι είδα ενδιαφέροντες οι αναρτήσεις και οι δημιουργίες σου
Καλή χρονιά με υγεία και αγάπη και καλές δημιουργίες , όμορφες αναρτήσεις στη μπλογκογειτονιά μας

Craftlandgr είπε...

καλη χρονια!!!ποσο θα ηθελα να ξερω να πλεκω..πολυ ομορφα πραγματα!!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ είπε...

Αυτές οι σαγιονάρες μου είχαν ξεφύγει......περιμένω το καλοκαίρι για πομ πομ και στις δικές μου. Μια όμορφη και δημιουργική χρονιά εύχομαι να έχεις.

marilise είπε...

Υπέροχες όλες οι αναρτήσεις ειδικά το μαξιλαρακι και το πλεξιμο για παιδια

jenny είπε...

Να είσαι γερή και καλή χρονιά να σου αναδειχθεί το 2013! Καλή συνέχεια και φέτος στις υπέροχες δημιουργίες σου...

Δημοσίευση σχολίου

Εκφράσου ελεύθερα!!!!